Mooie armband van edelsteen

Armband edelsteen

Mooie armband van edelsteen

Wil je een mooie armband van edelsteen kopen? Dan ben je bij Sunstones aan het juiste adres. Wij hebben met zorg een ruim assortiment armbanden van edelsteen samengesteld en voor jou geselecteerd. Al onze producten zijn uniek en ‘one of a kind.’ Dat wil zeggen dat je een authentiek sieraad koopt, waarvan geen tweede exemplaar te vinden is. Iedere edelsteen is net even anders en dat zie je ook terug in onze sieraden met edelstenen. Naast een armband van edelsteen verkopen bij ook edelstenen hangers, kettingen en ringen. Onze sieraden stralen de Boho Beach Lifestyle uit en zijn handgemaakt van natuurlijk materiaal. Wij geloven in en leven met de schoonheid van de natuur. Een armband van edelsteen vrolijkt niet alleen iedere outfit op, maar heeft ook een bijzondere, spirituele werking.

De werking van edelstenen

Een armband met edelsteen is een super leuk cadeau voor jezelf, je moeder, zus, schoonzus of vriendin. Toch is het naast een mode accessoire ook een spiritueel geschenk. Sommige edelstenen stimuleren bepaalde eigenschappen of geven ons rust of zelfvertrouwen. Welke eigenschap geaccentueerd wordt, hangt af van het type edelsteen, waarvan je armband gemaakt is. Zo zorgt onyx voor kracht, zelfrespect, uithoudingsvermogen en geluk. Het werkt helend voor aandoeningen aan de botten, het beenmerg of het bloed. Turquoise helpt juist om het lichaam te zuiveren en verdrijft daarmee depressie en uitputting. Ook staat de steen symbool voor hechte vriendschap en romantische liefde. Amazoniet kalmeert ons zenuwstelsel en onze hersenen. Daardoor geeft het vertrouwen en helpt het mensen te helen van en emotioneel trauma. Amber geeft tot slot een boost aan ons intellect en reinigt het zenuwstelsel. Deze edelsteen geeft ons vreugde, evenwicht, spontaniteit en romantische liefde.

armband van edelsteen

Een armband van edelsteen kopen

Wil je een armband van edelsteen bestellen? Als je voor 16:00 uur een armband besteld, sturen we deze dezelfde dag nog naar je op. Bij Sunstones geloven we in klantvriendelijkheid, efficiëntie en een snelle levering. Bestel je meer edelsteen sieraden en kom je tot een totaalbedrag van boven de 50 euro? Dan zijn de verzendkosten gratis en betaal je niets extra’s voor jouw aankoop. Heb je vragen over onze producten of een bestelling, die je hebt gedaan? Dan stellen wij het op prijs, als je contact met ons opneemt. Je kunt met ons in contact komen door het contactformulier op de website in te vullen of te mailen naar info@sunstones.nl. We voorzien je altijd zo snel mogelijk van een reactie of bellen je gewoon even terug. Wij vinden jouw tevredenheid heel belangrijk en horen daarom ook graag je feedback. Heb je suggesties voor onze service of onze collectie? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Bekijk de producten

Menu