Armbanden Bohemian stijl - Sunstones

Armbanden Bohemian stijl

Armbanden in de Boho stijl

Armbanden in de Bohemian stijl en de hele Boho look zijn nooit echt weggeweest uit het modebeeld. Denk aan oversized jurken met mooie prints, maar bijvoorbeeld ook aan wijd vallende blouses in een gypsy stijl. De kleurige kenmerken van Bohemian sieraden en bijvoorbeeld armbanden in de Bohemian stijl maken het combineren van deze leuke accessoires met jouw favoriete kledingstukken heel gemakkelijk!

Verschillende sieraden in deze stijl

Natuurlijk heb je ze vast wel eens gezien, de brede leren of houten armbanden met een Boho look. Deze opvallende polsbanden zijn vaak mooi bewerkt en versierd met edelstenen, kiezels, stukjes gekleurd glas, schelpjes of met andere bijzondere materialen. Bij het ontwerpen van Boho sieraden wordt veel inspiratie uit de natuur gehaald. Dit zie je niet alleen terug in de manier waarop de sieraden zijn versierd, maar ook aan de kleuren. Naast de brede polsbanden zijn er ook mooie zilverkleurige (of koperen) armbanden, kettingen, oorbellen en enkelbandjes in de Boho stijl verkrijgbaar.

Brede armbanden of juist fijne polsbandjes?

Houd je juist meer van subtiele en sierlijke armbandjes? Ook dan vind je in de Sunstones Boho collectie ongetwijfeld wat je zoekt. Denk bijvoorbeeld aan een fijn armbandje voor om de pols met een mooi vormgegeven bedeltje of een hanger in de Boho stijl. Hiermee kun je zelfs een zakelijk outfit voor op het werk of voor een nette bijeenkomst perfect aankleden. Kortom; van subtiel vormgegeven armbanden tot opvallende armbanden in een veelvoud aan kleuren, met of zonder (edel)stenen en versierd met opvallende tinten, onze Boho chic collectie heeft het.

Armbanden Bohemian stijl

Boho chique of liever Ibiza stijl?

Het team van Sunstones maakt niet alleen sieraden in de Boho chic stijl. Ook kun je bij ons terecht voor prachtige Ibiza stijl sieraden, geïnspireerd op de authentieke sieraden van weleer. De Ibiza stijl collectie toont een bijzonder design in armbanden, kettingen en oorbellen, met een moderne twist en een stijlvolle uitstraling.

Kiezen voor betaalbaar design in sieraden

De sieraden in de Sunstones webshop blinken uit wat betreft een prachtig ontwerp. Deze sieraden worden met grote zorg met de hand gemaakt en worden daarna onderworpen aan een uitgebreide controle op de kwaliteit. Pas daarna zijn de nieuwste Boho sieraden verkrijgbaar in de overzichtelijke webshop. Wil jij jouw nieuwe favoriete armbanden in de Bohemian stijl al snel kunnen dragen met een leuke outfit? Bestel jouw nieuwe sieraden dan voor 16:00 en je ontvangt jouw aankoop op de volgende werkdag op het aangegeven afleveradres. Dat is makkelijk shoppen!

Bekijk de producten

Menu