Armbanden Bohemian - Sunstones

Armbanden Bohemian

Armbanden in bohemian designs

Armbanden in de Bohemian stijl herken je aan een hele arm vol rinkelende bangles in meerdere tinten hout of metaal, tot een opvallende brede armband van leer of van zilver, versierd met uitbundige stenen in verschillende kleuren. Binnen de Boho stijl zie je een veelvoud aan armbanden in deze stijl.

Jouw eigen unieke stijl in kleding en accessoires

De Boho stijl komt natuurlijk voornamelijk voort uit de stijl van kleden in de jaren ’60 en ’70. De ‘hippies’ introduceerden vaal kleding en sieraden geïnspireerd op de dessins uit het oosten. Invloeden zoals batik uit Indonesië, borduurwerk uit India en bijzondere edelstenen en het gebruik van natuurlijke items zoals veertjes waren erg populair. Tegenwoordig heeft de toenmalige Boho stijl van de hippies een eigen draai gekregen.

Armbanden in bohemian stijl combineren

De designs van toen worden gecombineerd met moderne en trendy invloeden en materialen. Het ontwerpersteam van Sunstones zorgt keer op keer voor een unieke collectie armbanden in de Bohemian stijl. Natuurlijk vind je in de collectie in de online shop tevens mooie oorbellen en bijzondere kettingen. Het leuke aan sieraden met de Boho stijl is het feit dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het bij elkaar laten passen van de armbanden, kettingen en oorbellen. Er mag juist verschil zitten in de kleuren en ontwerpen!

Armbanden Bohemian

De Boho stijl ontdekken

De Boho stijl is niet zozeer een mode stijl die met trends te maken heeft. De Bohemian stijl wordt nog steeds veel gezien op het bekende Coachella festival in Amerika en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Voor de meesten is deze stijl niet zozeer een modieuze stijl, maar meer een manier van leven. Denk qua kleding aan zwierige blouses en tops, zomerse lange jurken met een leren riem, armbanden en kettingen en natuurlijk mooie oversized oorbellen. Ga je op vakantie naar een zonnig oord? Dan is een Bohemian outfit met bijpassende accessoires en sieraden een aanrader!

Verken de uitgebreide collectie armbanden en andere sieraden in de Sunstones webshop. Deze handgemaakte sieraden zijn van een perfecte kwaliteit en ook nog eens betaalbaar. Bestel jouw nieuwe armbanden in Bohemian look nog voor 16:00, dan draag je ze al op de volgende werkdag!

Bekijk de producten

Menu