Art Deco sieraden

Ontdek Art Deco sieraden

Art Deco sieraden kunnen een outfit prachtig aanvullen. Kiezen voor sieraden geïnspireerd door de authentieke look van de originele Art Deco stijl, geeft iedere look een geheel eigen identiteit. De extravagant ontworpen sieraden uit de originele Art Nouveau stijl werden gemaakt in de periode rond de jaren 1880 tot en met 1940. Ook de Art Deco stijl komt oorspronkelijk uit deze periode.

Een complete set sieraden

Dames hadden vaak een of twee complete sets sieraden om hun garderobe mee aan te vullen. Deze sets bestonden uit een of twee paren oorbellen, een collier, een lange ketting, een broche en eventueel een opvallende armband. Ook tegenwoordig zijn moderne ontwerpers van sieraden nog steeds onder de indruk van de designs en het vakmanschap waarmee de originele Art Deco sieraden werden gemaakt.

Moderne versies van Art Deco bijous

De moderne versies van deze sieraden zijn vaak gebaseerd op de oude authentieke ontwerpen van prachtige antieke sieraden van deze stijl. Abstracte vormen met een evenwichtig gespiegeld design vormen de basis van de prachtige oorbellen, kettingen, hangers en armbanden in de collectie sieraden van Sunstones. Deze zijn met de hand gemaakt en met zorg afgewerkt met steentjes en filigrein. In de zeer uitgebreide collectie van onze sieraden vind je keer op keer een vernieuwde verzameling van een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Het combineren van Art Deco sieraden

Houd je van de bijzondere stijl van deze sieraden? Dan kun je de oorbellen, kettingen en armbanden met deze stijlvolle look perfect combineren met veel verschillende soorten outfits. Denk bijvoorbeeld aan een lange ketting met een zilverkleurige hanger op een topje of een jurk in een effen tint. Of combineer een ketting in deze stijl met druppelvormige oorbellen en een mooi opgestoken kapsel. Of sier een eenvoudig shirt op met opvallende sieraden in deze stijl.

Ons team van Sunstones weet keer op keer bijzondere sieraden in deze stijl te ontwerpen waar je een leven lang plezier van zult hebben. Zorg voor een basiscollectie sieraden in huis, zo kun je een dagelijkse look binnen een handomdraai omtoveren tot een prachtige outfit voor een avondje uit of voor een bijzondere gelegenheid. De Art Deco stijl is nooit echt weggeweest, maar maakt nu weer een bijzondere comeback met een moderne twist. Ontdek de nieuwste collectie en draag jouw nieuwe sieraden morgen al!

Menu