Bohemian armband - Sunstones

Bohemian armband

Met een trendy Bohemian armband straal je een en al vrolijkheid uit

Een typische Bohemian armband herken je aan het ongedwongen, vrolijke design. Ze zijn vaak voorzien van houten of plastic kraaltjes in allerlei verschillende kleuren die veelal gecombineerd worden met andere goud- of zilverkleurige elementen, zoals bedeltjes of andere in het oog springende creaties. Ongeacht of je jezelf nu helemaal ondergedompeld hebt in de Bohemian style of dat je gewoon af en toe iets anders om je arm wilt hebben dan een standaard zilver- of goudkleurige armband, Sunstones kan je wat dat betreft van een passende accessoire voorzien.  Ben je van plan om een Bohemian armband te dragen, dan laat je daar in wezen mee zien dat je nonchalant in het leven staat, maar dat je een vleugje romantiek daarbij niet schuwt.

Een opvallende armband kan altijd

Laten we er niet omheen draaien… ongeacht je leeftijd vindt praktisch elke vrouw het leuk om geregeld een mooie armband te dragen. Kies je in dat geval voor een Bohemian armband, dan kun je er zeker van zijn dat je daarmee een en al vrolijkheid uitstraalt. Dit soort armbanden zijn namelijk voorzien van allerlei verschillende vrolijke patroontjes en kleuren, waardoor ze in veel gevallen goed op zullen vallen. Ondanks het bonte kleurenpalet dat een Bohemian armband je kan bieden, zijn het zeker geen kinderachtige designs. Je kunt er gerust bij de meest uiteenlopende gelegenheden mee voor de dag komen, zonder dat je met je met deze style armbanden een gek figuur slaat. Tenminste, zolang je het niet overdrijft natuurlijk. Bij een serieuze bijeenkomst zou de keuze voor het dragen van meer dan één armband waarschijnlijk een beetje teveel van het goede zijn.

Bohemian armband

Een Bohemian armband in combinatie met feestelijke kleding

Bezoek je daarentegen een feestje of een festival, dan heb je in principe vrij spel en kun je je armband ook met andere Bohemian sieraden combineren. Denk daarbij aan een of meer kettingen en oorbellen. In dat geval kun je natuurlijk ook meteen overwegen om in plaats van één armband er twee of meer om je arm(en) te doen. Wil je tijdens de feestelijke happening graag dat de aandacht vooral op je Bohemian versierselen komt te liggen, kies er dan bewust voor om de rest van je outfit redelijk neutraal te houden. Dus veel effen tinten. Het tegenovergestelde is natuurlijk ook mogelijk. Als je in een super uitgelaten feeststemming bent en dat met je totale look wilt laten blijken, dan ga je natuurlijk voor een extra vrolijke outfit. In dat geval zullen je Bohemian armband en de rest van je Bohemian sieraden weliswaar minder goed opvallen, maar ze zijn daarentegen wel een prima match op zich met je vrolijke kledingstijl.

Een armband cadeau doen

Wil je tenslotte je beste vriendin een uniek cadeautje geven, dan is een Bohemian armband een prima keuze. Omdat Sunstones zoveel verschillende leuke varianten in haar assortiment heeft opgenomen, vind je ongetwijfeld een armband die perfect op het karakter van je vriendin aansluit. Kortom, een Bohemian armband is niet alleen leuk om te hebben, maar ook leuk om cadeau te geven of te krijgen, omdat dit geschenk een en al vrolijkheid en positiviteit uitstraalt.

Bekijk de producten

Menu