Bohemian armbandjes - Sunstones

Bohemian armbandjes

Bohemian armbandjes dragen

Ben jij ook fan van de Bohemian stijl? Deze stijl is losjes geïnspireerd door de kleding en de accessoires die de hippies droegen in de bekende jaren ’70. Tegenwoordig worden kleding en sieraden van de Boho stijl voornamelijk geassocieerd met de sfeer en de stijl van het Amerikaanse Coachella festival. Bohemian armbandjes kiezen en combineren met jouw outfits geeft jouw look nou net een vleugje eigen identiteit.

Verschillende soorten Bohemian armbanden

Natuurlijk bestaat er niet slechts één soort Boho armband. Binnen deze stijl zijn er verschillende manieren om sieraden en kleding vorm te geven. Een mooi voorbeeld van bekende Bohemian armbandjes zijn de polsbanden die wat breder van ontwerp zijn. Deze armbanden zijn veelal gemaakt van metaal, zilver, goud, of van leer.

De armbanden zijn bewerkt en versierd met mooie (edel)stenen, met glas, met metalen versiersels of zelfs met veren of schelpjes. Binnen het uitgebreide assortiment boho sieraden in onze Sunstones webshop vind je een leuke collectie armbandjes met kettinkjes. De sieraden in Boho stijl hebben allemaal een mooie look en een stijlvol design.

Het Sunstones assortiment armbanden

De sieraden in de Sunstones webshop worden met de hand gemaakt en onderworpen aan een stevige controle op de kwaliteit. De collectie wordt doorlopend vernieuwd en aangevuld. Bestel je jouw nieuwe armbandjes nog voor 16:00? Dan kun je jouw nieuwe favoriete sieraden al op de volgende werkdag dragen. Zo kun je jouw garderobe aanvullen met bijzondere en betaalbare sieraden in een unieke eigen stijl. Naast Boho armbanden vind je tevens een collectie Ibiza stijl sieraden in de Sunstones online shop.

Bohemian armbandjes

Boho armbandjes combineren met je outfit

Bohemian armbandjes zijn perfect te combineren met een veelvoud aan verschillende soorten outfits. Denk bijvoorbeeld aan een zwierige zomerjurk in een los model, met een Paisley print of met een ander leuk design. Combineer de armbanden met een ketting in dezelfde stijl, of met een aantal kettingen in verschillende lengtes. Natuurlijk kun je de look helemaal af maken met een paar opvallende Boho oorbellen. Stel zelf jouw favoriete set samen in de Sunstones shop! Een voordeel aan sieraden in deze stijl? Je hoeft niet te matchen, liever niet zelfs!

Bepaal jouw eigen unieke look en kies voor stijlvolle armbanden en andere sieraden. Zo beschik je altijd over leuke accessoires voor bij jouw favoriete kleding. Zo kom je altijd goed voor de dag!

Bekijk de producten

Menu