Bohemian ketting - Sunstones

Bohemian ketting

Onbezorgde levensgenieters dragen graag een ketting in Boho style

Draag je een Bohemian ketting, dan laat je daarmee aan de buitenwereld zien dat je een onbezorgd persoon bent die volop van al het moois geniet dat het leven je te bieden heeft. Omdat je je natuurlijk toch ook van anderen wilt blijven onderscheiden, biedt Sunstones je een brede collectie van dit soort kettingen aan die perfect met je persoonlijke smaak matchen. Omdat ‘Bohemian’ zo’n heerlijke onbevangen mode stijl heeft, hoef je je ook helemaal niet te beperken tot het dragen van slechts één ketting. Combineer ze gerust met een of zelfs meerdere andere, zodat je look een nog persoonlijkere ‘touch’ krijgt.

Voor elke gelegenheid een Bohemian ketting

Je kunt een Bohemian ketting – of kettingen – prima matchen met tal van verschillende kledingstijlen, zodat dit type sieraad bij praktisch elke gelegenheid een goede match is. Omdat er een heleboel verschillende varianten in deze stijl verkrijgbaar zijn, hoef je je je dus niet muurvast te houden aan een specifieke stijl. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om redelijk neutraal uitziende kleding tijdens een wat serieuzer evenement te dragen, waarbij je slechts één ketting draagt, die voor een accent in het geheel zorgt. Betreft het daarentegen een super vrolijke happening, dan kun je je qua styling helemaal laten gaan. Combineer in zo’n geval bijvoorbeeld gerust fleurig uitziende kleding met een Bohemian armband en ketting!

Je beste vriendin een Bohemian ketting cadeau doen

Een Bohemian ketting is niet alleen leuk om te hebben, maar ook een gegarandeerd succes als je deze aan je beste vriendin cadeau geeft. Bijvoorbeeld voor haar verjaardag, als kerstpresentje, of gewoon zomaar omdat je haar zo aardig vindt. Ook is het leuke om bijvoorbeeld een ketting te schenken, die op de een of andere manier ook met een ketting uit je eigen Bohemian collectie matcht. Als jullie dan samen op stap gaan en beiden de ketting omdoen, dan toont dat optisch jullie innige verbondenheid duidelijk aan. Kijk er in dat geval dan ook niet vreemd van op als mensen vragen of jullie zussen of familie van elkaar zijn.

Bohemian ketting

Meer dan één Bohemian ketting dragen maakt het des te leuker

We stipten het net al aan, ben je in een uitbundige bui, gebruik dan gerust twee of meer Bohemian stijl sieraden. De kleurcombinaties, die gebruikelijk zijn, matchen gegarandeerd goed bij elkaar. Meer kettingen betekent in dit geval vooral dat je meer bekijks kunt verwachten. Zeker als je de rest van je outfit lekker eenvoudig houdt. Bijvoorbeeld een effen v-hals shirtje in combinatie met een effen rok en daaronder een paar stoere boots. Is het te koud voor die kledingcombinatie, dan kun je natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een coltrui en een lange broek kiezen. Welke combi je ook kiest, met een Bohemian ketting fleur je alles op!

Bekijk de producten

Menu