Bohemian style sieraden - Sunstones

Bohemian style sieraden

Met Bohemian style sieraden weerspiegel je romantiek en nonchalance

Bohemian style sieraden zijn bij uitstek geschikt wanneer je niet alleen een romantisch, maar ook een nonchalant type bent. Ook wanneer je gewoon zo’n gevoel wilt overbrengen op je omgeving dan zijn dit type sieraden perfect. Deze stijl herken je onder meer aan hun bijzondere printjes, kralen, en de vele verschillende kleurencombinaties. Je kunt er dus gerust vanuit gaan dat je in de menigte een opvallende verschijning gaat worden als je jezelf met bijvoorbeeld een Bohemian ketting en enkele andere bijpassende accessoires versiert. De uitbundigheid die voor het kleurgebruik van dit soort sieraden geldt, is ook van toepassing op het aantal versierselen. Hou je dus vooral niet in als je dol bent op deze style sieraden. Je kunt gerust meerdere verschillende armbanden omdoen en meer dan één ketting om je nek hangen.

Verschillende soorten Boho style sieraden

Als je het assortiment van Sunstones bekijkt, dan zal het je opvallen dat er een heleboel verschillende soorten sieraden verkrijgbaar zijn die in de categorie ‘Bohemian’ vallen. Naast allerlei prachtige Bohemian kettingen, bieden we je ook keuze uit armbanden, oorbellen en diverse andere accessoires zoals bijvoorbeeld enkelbandjes. Het materiaal waar deze sieraden van gemaakt zijn kunnen per stuk erg verschillen. In veel gevallen wordt er gebruikgemaakt van zilver- of goudkleurig roestvrij staal, dat onder meer gecombineerd wordt met houten of plastic elementen. Die elementen kunnen overigens niet alleen maar kraaltjes zijn, maar bijvoorbeeld ook opvallende gekleurde stenen op ringen.

Bohemian style sieraden

Sieraden met elkaar combineren

Ook al zien de meeste Bohemian style sieraden er behoorlijk bont uit, toch kun je ze goed met elkaar combineren. Omdat het kleurgebruik van deze sieraden zich hoofdzakelijk binnen een bepaald kleurenspectrum beweegt, zul je zelden of nooit op combinaties van sieraden stuiten die gewoonweg niet goed bij elkaar passen. Voor wat betreft het onderling combineren van deze sieraden zijn er ook geen vastomlijnde kaders waar je rekening mee moet houden. Het is niet voor niets een stijl waarmee je nonchalance uitstraalt. Laat je persoonlijke fantasie dus maar heerlijk de vrije loop gaan. Wil je extra veel nadruk op je prachtige sieraden leggen, dan kun je je verder bijvoorbeeld basic kleden waardoor de sieraden nog meer tot hun recht komen!

Bohemian sieraden zijn perfect voor feestjes en festivals

Als je een feestje of festival bezoekt, dan is de kans groot dat je daar mensen tegenkomt die een of meerdere Bohemian style sieraden dragen. Niet zo vreemd natuurlijk, want deze stijl sieraden doet je ongetwijfeld denken aan aangename zomerdagen, waarop je luchtig gekleed geniet van het leven. Die zonnige levensstijl kun je nog eens extra tot uitdrukking brengen door je Bohemian versierselen te combineren met een lange jurk met bloemenprint, cowboylaarzen en een vrolijk jack. Ongeacht hoe je je zomerse, zonnige humeur ook aan de rest van de wereld wilt laten zien, Sunstones kan je er ongetwijfeld de juiste Bohemian style sieraden voor leveren.

Bekijk de producten

Menu