Boho Armband - Sunstones

Boho Armband

Jouw perfecte Boho armband vinden

De Boho armband is een stijl die verder terug gaat dan de hippietijd in de jaren ’70. Al zo’n 200 jaar geleden werden er sieraden en kleding gemaakt met een typische Boho look. Maar wat is die look en hoe draag je bijvoorbeeld een Boho armband? De Boho stijl is grotendeels gebaseerd op de stijl van kleden van volken die eeuwen geleden Europa reizend door trokken. Lange rokken, wijde blouses, sandalen en ruime laarzen, opvallende sieraden, sjaals en veel accessoires vormden de basis van deze look.

Verschillende soorten Boho armbanden

Boho armbanden zijn er uiteraard in verschillende soorten en uitvoeringen. Het team van Sunstone ontwerpt keer op keer een prachtig vormgegeven collectie Boho-chic armbandjes, kettingen en oorbellen met een geheel unieke uitstraling. De sieraden worden met de hand gemaakt en gaan na een controle op de kwaliteit van het sieraad pas naar je toe. In de uitgebreide collectie Sunstone armbanden in de Boho stijl vind je opvallende bangles met mooie stenen, maar ook sierlijke en delicate armbanden met een subtiel ontwerp. Ontdek de mooi vormgegeven Boho armband uitgevoerd in goudkleur met een nieuwe maan, of de makkelijk te combineren armband met een prachtige maansteen erin. Houd je van de natuur en de zee? In de collectie armbanden zie je veel invloeden uit de natuur terug.

Boho Armband

Makkelijk combineren met Boho sieraden

Veel van de Boho sieraden worden gemaakt in een gouden en een zilverkleurige uitvoering. De verschillende designs, stenen, symbolen en toevoegingen maken iedere armband anders. Een perfect voorbeeld van een gedurfd ontwerp is de armband met een miniatuur van het gebit van een haai. Pittig en modern, maar toch met een onmiskenbare Boho touch! Door het veelvuldig gebruik van natuurlijke materialen, aardetinten en zachte pastelkleuren zijn de sieraden uit de Boho collectie bijzonder makkelijk te combineren met iedere mogelijke outfit. Zo geef je een zakelijke look of een mooie zomerse jurk een eigen unieke uitstraling.

De Boho-stijl draait om jou!

Van een feestelijke of uitbundige look met een veelvoud aan sieraden, een mooie sjaal en opvallende Boho oorbellen tot één subtiele armband of ketting, jij bepaalt. De Boho-stijl kent geen ‘regels’ wat betreft het combineren van de kleding en accessoires die jij graag draagt. In de Sunstones webshop vind je de leukste Boho sieraden met een geheel eigen uitstraling, tegen een betaalbare prijs. Zo voeg jij wat zon toe aan jouw collectie kleding en sieraden.

Bekijk de producten

Menu