Boho Armbandjes - Sunstones

Boho Armbandjes

Toon jouw unieke stijl met Boho armbandjes

Je hoort er wel vaker over, vooral wanneer je omschrijvingen van bijvoorbeeld een jurk of andere kledingstukken leest. Bohemian chic, of Boho-chic is een stijl die voortvloeide uit de hippie tijd. Het tegenwoordig wereldwijd bekende Coachella muziek festival dat gehouden wordt in de Verenigde Staten wordt gezien als het huidige mekka wat betreft Boho-chic. Met de mooie Boho armbandjes van het bijzondere sieradenmerk Sunstones kun je iedere outfit direct een bohemian uitstraling geven.

Wat zijn Boho armbanden?

Boho armbanden zijn armbanden met een stijlvolle uitstraling, gemaakt van bijvoorbeeld goud, zilver of van touw in combinatie met metalen en (edel)stenen. De ontwerpen van de Boho armbandjes zijn vaak delicaat en speels. Veel van de armbanden, kettingen en andere sieraden in de Boho stijl zijn afgewerkt met hangers, stenen of symbolen die verwijzen naar de natuur of naar de hippie tijd. Sunstones weet de Boho collectie sieraden een moderne look te geven, die toch een mooie Boho invloed toont. De collectie armbanden zijn dan ook uitgerust met parelmoer, maanstenen, een halve maan of een goud- of zilverkleurige hanger met een vis of een haaiengebit.

Boho Armbandjes

Boho sieraden makkelijk combineren

Bij het samenstellen van een leuke outfit voor een relaxte dag in je vrije tijd, of voor het aankleden van een zakelijke look kun je met Boho armbandjes een subtiele vleug eigen stijl toevoegen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een complete set sieraden in deze stijl. Combineer de opvallende Boho kettingen met een paar mooie oorbellen, zet je zonnebril op en je bent klaar voor jouw favoriete zomerse festival! Of kies voor een subtiel vormgegeven collier met een stijlvolle Boho armband of bangle, die je na een lange werkdag kunt dragen in de avond.

Kwaliteit in handgemaakte sieraden

De zeer uitgebreide collectie Boho sieraden van Sunstones hebben een aantal bijzondere kenmerken. Zo worden alle sieraden perfect met de hand afgewerkt. Na een stevige kwaliteitscontrole komen de nieuwste sieraden uit de meest actuele collectie beschikbaar in de webshop. Nog een mooie eigenschap; de sieraden zijn betaalbaar en origineel. Kortom, wil jij jouw eigen stijl tonen met bijzondere Boho armbandjes, kettingen en oorbellen? Dan vind je ongetwijfeld wat je zoekt in de collectie speelse bijous van Sunstones. 

Bekijk de producten

Menu