Boho ketting - Sunstones

Boho ketting

Kiezen voor de leukste boho ketting

Het kiezen voor sieraden in de Boho stijl betekent dat je kiest voor makkelijk te combineren sieraden die niet perse met elkaar hoeven te matchen. Het leuke aan deze stijl is het feit dat alles kan en niets hoeft. Natuurlijk zijn er wel wat kenmerken aan de sieraden in deze stijl. We vertellen je meer over de verschillende soorten Boho kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Je vindt ze tegen een betaalbare prijs in de uitgebreide Sunstones webshop.

Kenmerken van een ketting in deze stijl

Een Boho ketting kan van een veelvoud aan materialen gemaakt zijn. Een leuk weetje is wanneer je een ketting in een langer formaat draagt je jouw lichaam wat langer kunt laten lijken. Een lange Boho ketting staat prachtig op een effen t-shirt, een blouse of een topje. Natuurlijk kun je een dergelijke ketting ook prima dragen bij een mooie wijdvallende blouse of op een zomerse langere jurk met een print of een mooie leren riem.

Materialen van boho sieraden

De Boho kettingen kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. Denk bijvoorbeeld aan een ketting waarvan de basis een leren veter is, waar verschillende hangers, bedeltjes of andere materialen aan bevestigd zijn. Of wat denk je van een Boho stijl ketting met een look die is geïnspireerd door de bekende dreamcatchers? Bij veel Boho kettingen wordt voor het design inspiratie uit de natuur gehaald. Van veertjes tot (edel)steentjes en schelpen, in deze stijl kan het allemaal.

Boho ketting

Een sierlijk en stijlvol boho collier

Houd je meer van traditionele kettingen van goud of zilver, maar wil je wel gaan voor een Boho stijl ketting? Dan kun je in de Sunstones collectie sieraden snel de perfecte ketting voor jou vinden. Bekijk de sierlijke kettinkjes met mooie hangertjes en verken de collectie colliers en oorbellen met de maan en de planeten als inspiratie. Iedere keer vind je in de Sunstones webshop de meest actuele collectie Boho oorbellen, armbanden en kettingen. Stel een mooie set samen voor jezelf of voor een goede vriend of vriendin!

Thuis boho shoppen

Vanuit huis verken je de uitgebreide Sunstones webshop en vind je snel de Boho sieraden die bij jou passen. Hiermee vul je iedere outfit prachtig aan! Bestel jouw nieuwe sieraad vandaag nog voor 16:00 en je kunt hem al op de volgende werkdag dragen!

Bekijk de producten

Menu