Boho kettingen - Sunstones

Boho kettingen

Boho kettingen zijn voorzien van vrolijke kleuren en opvallende patroontjes

Boho kettingen staan erom bekend dat ze luchtigheid en vrolijkheid uitstralen. Ze vormen uiteraard een prima aanvulling op de rest van de beschikbare Bohemian accessoires, waaronder armbanden en oorbellen. Gezamenlijk vertegenwoordigen ze een unieke stijl waarbij opvallende patroontjes, gezellige kleuren en leuke tierelantijntjes een belangrijke rol spelen. Misschien komt de Bohemian stijl in het begin een beetje rommelig op je over, maar er zijn wel degelijk een aantal vaste kernwaarden waar praktisch alle sieraden in deze categorie aan voldoen. Zo is de kans erg klein dat je ooit Boho kettingen met schreeuwende kleuren tegen gaat komen. Het kleurenpakket van deze sieraden omvat vooral natuurlijke kleuren. En dat laatste moet je behoorlijk letterlijk nemen, want we bedoelen daar kleuren mee die je hoofdzakelijk in de natuur tegenkomt.

Volop vrijheid in het gebruik van meerdere kettingen

Omdat er van zo’n behoorlijk standvastig kleurenpalet gebruik wordt gemaakt, kun je Bohemian sieraden heel gemakkelijk met elkaar combineren. Laat je fantasie wat dat betreft gerust de vrije loop gaan, aangezien je met je Boho kettingen en overige accessoires volop nonchalance uitstraalt. Maak je dus vooral niet al te druk of iets ook echt voor 100 procent met een ander sieraad matcht. De meest uitbundige sieraadcombinaties zul je waarschijnlijk maken als er een vrolijke happening op stapel staat. Denk daarbij onder meer aan een gezellig feestje of een tof festival. Bij dat soort gelegenheden kun je gerust meerdere Boho kettingen om je hals hangen. En ook met de inzet van je Bohemian armbanden hoef je je niet in te houden. Schuif er gerust twee of meer om je polsen. Je maakt je feestelijke Bohemian style af door je vervolgens in heerlijke, vrolijke kleding te hullen zodat je aan alle kanten positiviteit uitstraalt.

Boho kettingen

Boho kettingen fleuren je saaie werkkloffie op

De kans is groot dat je leven niet alleen maar uit een aaneenschakeling van feestjes en festivals bestaat en dat je soms ook wel eens iets serieuzer gekleed moet zijn. In dat geval kun je toch nog steeds gebruikmaken van je Boho kettingen en andere accessoires, zij het wat minder uitbundig. Draag je wat minder opzichtige kledingstukken, dan kunnen Bohemian sieraden daarbij voor een vrolijke noot in het optische plaatje zorgen. Pas wel op dat je het in dat geval niet te bont maakt met bijvoorbeeld je Boho kettingen. Slechts één ketting om je nek is in zo’n situatie meer dan voldoende om het gewenste effect te krijgen. Bij Sunstones hebben we een mooie collectie aan sieraden en accessoires in deze stijl waarbij er ongetwijfeld een of meerdere naar je smaak zullen zijn!

Bekijk de producten

Menu