Boho oorbellen - Sunstones

Boho oorbellen

Boho oorbellen voor iedere gelegenheid

De Boho stijl is een stijl die niet onderhevig is aan trends. Boho sieraden, kleding in de Boho stijl en uiteraard Boho oorbellen maken al geruime tijd deel uit van het modebeeld. Waar kun je aan denken bij het omschrijven van deze bijzondere en kleurrijke stijl? Denk aan kleurrijke oorbellen, kettingen met hangers en natuurlijk aan armbanden met opvallende kenmerken en ontwerpen.

Makkelijk te combineren oorbellen

Een van de bijzondere kenmerken van kleding en accessoires van deze stijl is het feit dat er veel gebruik gemaakt wordt van de invloeden van natuurlijke dessins en onderdelen, zoals bijvoorbeeld schelpen en (edel)stenen. De basis van de ontwerpen van Boho oorbellen en andere sieraden ligt dan ook bij het gebruik van aardetinten, pasteltinten en andere natuurlijke kleuren. De Boho oorbellen uit de uitgebreide collectie sieraden van Sunstones zijn allemaal met de hand vervaardigd. De basis van de meeste oorstekers en oorhangers bestaat uit een steker uitgevoerd in goud of zilverkleur, gecombineerd met steentjes, natuurlijke elementen en bijzondere versieringen en designs.

Boho oorbellen

Wat is jouw Boho-chic stijl?

Er zijn geen regels wat betreft het kiezen voor een look of een outfit in de bohemian stijl. Vaak wordt een veelvoud aan verschillende sieraden met elkaar gecombineerd, maar afhankelijk van jouw persoonlijke stijl kun je natuurlijk ook kiezen voor subtiele Boho oorbellen met een klein steentje of een mooie hanger. Draag hier een mooie ketting bij, of meerdere kettingen in verschillende lengtes.

Met een opvallende Boho armband geef je jouw look de finishing touch! Het leuke aan het werken met accessoires bij het aankleden van een Boho outfit is het feit dat je niet hoeft te mixen & matchen. Sterker nog, een zomerse jurk komt het best tot zijn recht met een los gedrapeerde sjaal, Boho oorhangers in een groter formaat en een verzameling kettingen en armbanden. Jij bepaalt!

Uniek design in Boho oorbellen

In de steeds actuele collectie Boho oorbellen en andere sieraden van Sunstones vind je de meest originele accessoires van een perfecte kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. In het oog springende voorbeelden van bijzondere ontwerpen zijn de armbanden en oorbellen met een prachtig vormgegeven halve maan, een mooie maansteen, parelmoer of met (edel)steentjes. Het team designers achter dit merk weet je keer op keer te verrassen met een fantastische collectie. Bestel jouw favoriete Boho oorbellen op tijd en je draagt ze al op de volgende werkdag!

Bekijk de producten

Menu