Boho style enkelbandje - Sunstones

Boho style enkelbandje

Een Boho style enkelbandje

Het dragen van een Boho style enkelbandje is weer helemaal terug van weggeweest. Met een enkelbandje die mooi staat bij je outfit kun je jouw eigen unieke stijl helemaal tonen. In onze Sunstones webshop vind je een groot assortiment bijzondere en handgemaakte sieraden. Deze sieraden zijn verkrijgbaar in de Boho stijl, maar ook in een Ibiza stijl. Het team ontwerpers dat verantwoordelijk is voor de unieke sieraden bewaakt de kwaliteit van de sieraden en levert keer op keer bijzondere ontwerpen.

Enkelbandjes bij jouw outfit kiezen

Houd je van opvallende sieraden, of ga je meer voor subtiele ontwerpen wat betreft het kiezen van Bohemian oorbellen, kettingen, armbanden, ringen of enkelbandjes? In de hippie tijd waren enkelbandjes niet weg te denken uit het modebeeld. Zo droeg men vaak enkelbanden met bijvoorbeeld belletjes, schelpjes of andere natuurlijke materialen zoals edelstenen of half-edelstenen.

In de jaren ’80 werden enkelbandjes vaak gedragen in een subtiel design, in combinatie met een outfit voor een avondje uit. In die tijd droeg men vaak een enkelbandje in combinatie met bijvoorbeeld een paar mooie hoge hakken. Tegenwoordig draag je de enkelbandjes bijvoorbeeld met leuke slippers of sandalen, of kies je juist voor een paar stoere sneakers of gympen. Jij bepaalt!

Boho style enkelbandje

Het combineren van enkelbandjes (boho) met andere sieraden

Houd je van de flamboyante look van de Bohemian stijl? Het Amerikaanse Coachella festival verwelkomt ieder jaar weer bezoekers die zich voornamelijk in de Boho-chic stijl kleden. Hier kun je dus goed naar kijken voor inspiratie. Kies voor natuurlijke make-up, voor een tintje op de huid en voor een vlotte outfit die je niet belemmert. Een leuk voorbeeld is een paar korte jeans, met of zonder rafels of scheuren, die je draagt met leuke leren sandalen of slippers. Hierbij staat een wijd vallende blouse met een paar kettingen met verschillende lengtes in de Boho stijl ronduit prachtig!

 Natuurlijk kun je ook kiezen voor een leuke wijd vallende jurk, die je eventueel combineert met een mooie opvallende riem. Grote bangles of Boho oorhangers en een paar rinkelende armbanden maken het geheel helemaal af!

Makkelijk shoppen voor enkelbandjes 

Er is niets makkelijk dan heerlijk shoppen vanuit huis. In de Sunstones webshop kies je uit een actueel aanbod van handgemaakt Boho sieraden. Bestel ze vandaag nog op tijd, dan draag je jouw nieuwe aanwinst morgen al. Zo schijnt de zon altijd met jouw eigen collectie accessoires en sieraden.

Bekijk de producten

Menu