Een persoonlijke edelsteen hanger

Edelsteen hanger

Een persoonlijke edelsteen hanger

Wil je een persoonlijk en uniek cadeau geven aan je vriendin, moeder of zus? Wil je jezelf eens echt verwennen met een ‘one of a kind’ steen? Dan is een edelsteen hanger een echte aanrader. Wij Sunstones zijn we super trots op ons prachtige assortiment edelsteen hangers. Al onze hangers zijn origineel, uniek en handgemaakt. Een tweede exemplaar vinden, dat precies overeenkomt het eerste? Dat is onmogelijk. Sieraden met edelstenen zijn ‘one of a kind’ en brengen een stukje natuur naar je outfit. Een edelsteen hanger combineert goed met een zwart jurkje, een chique gelegenheid of een casual kantooroutfit.

Een edelsteen hanger bestellen bij Sunstones

Bestel je bij ons een edelsteen hanger voor jezelf of als cadeautje? Dan betalen wij de verzendkosten voor jou vanaf een bedrag van 50 euro. Heb je voor 16:00 uur besteld? Dan vallen de prachtige edelsteen sieraden morgen nog op je deurmat. Onze sieraden met edelstenen, waaronder de edelstenen ring, een ketting met edelsteen en een armband met edelsteen zijn handgemaakt en met zorg voor jou geselecteerd. Bij het kopen van zo’n type sieraad is het belangrijk na te denken over de bijzondere kwaliteiten van de stenen. Een edelsteen hanger geeft je niet alleen een vrolijke Boho Beach Lifestyle look, maar heeft ook helende krachten.

Edelsteen hanger

Maansteen en amber

Edelstenen bestaan in vele soorten en maten en hebben allemaal unieke helende krachten. De ene steen zuivert, terwijl de andere steen ons juist kracht of zelfliefde geeft. Als je een edelsteen hanger weggeeft als cadeautje is het dus een leuk idee om na te denken over hetgeen je de ontvanger ‘echt’ wilt geven. Amber staat bijvoorbeeld voor energie, vreugde, evenwicht, romantische liefde en spontaniteit. De steen neemt pijn en negatieve energie op, waardoor de drager meer ruimte heeft voor positieve gevoelens. Amber stimuleert het intellect en is goed voor de werking van de maag, milt, keel, nieren, blaas en lever. Maanstenen zijn juist de stenen van hoop. Ze benadrukken vrouwelijke eigenschappen, als vruchtbaarheid en intuïtie.

Contact opnemen

Heb je een vraag over één van onze edelsteen sieraden, waaronder prachtige edelsteen hangers? Dan kun je ons contactformulier op de website invullen. We bellen of e-mailen je dan zo snel mogelijk terug. Ook voor feedback, vragen over een lopende bestelling of de verzorging en reiniging van één van onze producten kun je bij ons terecht. Je kunt er ook voor kiezen een e-mail te sturen naar info@sunstones.nl.

Bekijk de producten

Menu