Een prachtige edelsteen ketting

Edelsteen ketting

Een prachtige edelsteen ketting

Wil je een mooie edelsteen ketting kopen voor jezelf, je vriendin, partner, moeder of zus? Bij Sunstones zijn wij trots op ons uitgebreide assortiment edelsteen sieraden. We hebben een ruime keuze uit edelsteen kettingen. Iedere edelsteen ketting is uniek en handgemaakt. Een tweede exemplaar van exact hetzelfde sieraad? Dat bestaat simpelweg niet! Wij verkopen stenen met een diepere betekenis uit verre landen en brengen een stukje natuur en positieve energie naar je toe. Als je bij ons een edelsteen ketting koopt voor 16:00 uur ’s middags, wordt die de volgende dag nog bij je bezorgt.

Soorten edelstenen

Een edelsteen bestaat in allerlei soorten en maten. Populaire edelstenen voor het maken van sieraden zijn bijvoorbeeld aventurijn, amber, amazoniet, maansteen en onyx. Iedere edelsteen heeft zijn eigen bijzondere kwaliteiten. Echt wetenschappelijk bewijs ontbreekt nog, maar toch wordt aangenomen dat deze speciale stenen helende krachten hebben. Een edelsteen ketting is dus niet alleen een aankoop of cadeau met als doel er leuk uit te zien, maar heeft ook persoonlijke waarde. Om te weten welke edelsteen je moet kopen, is het handig om naar de speciale eigenschappen van de verschillende typen te kijken.

Edelsteen ketting

Turquoise, onyx en amazoniet

Ga je een edelsteen ketting, edelsteen hanger of edelstenen armband kopen? Kijk dan eerst naar de bijzondere krachten van deze magische stenen. Amazoniet werkt rustgevend en kalmeert je zenuwstelsel en hersenen. De steen symboliseert waarden, zoals oprechtheid, vertrouwen, zelfliefde en eer en kan ons inspireren het beste uit onszelf te halen. Turquoise staat juist voor zuivering, wijsheid, evenwicht en bescherming. Een turquoise edelsteen ketting beschermt je tegen slechte invloeden van buitenaf en helpt je daarbij om stemmingswisselingen onder controle te krijgen. Het bevordert zelfinzicht en staat symbool voor hechte vriendschap en romantische liefde. Onyx maakt ons sterk en geeft ons innerlijke kracht. Bovendien verhoogt het onze kans op geluk en heeft het een positieve werking op mensen met aandoeningen aan botten, beenmerg en bloed.

Een edelsteen reinigen

Als je een edelsteen ketting of andere sieraden met edelstenen draagt, moet je uitkijken voor felle zon, water en chemicaliën. De ene steen is brozer dan de andere, maar om lange tijd optimaal te kunnen genieten van je edelsteen sieraden, kun je het beste voorzichtig zijn. Verliest de steen na een tijdje zijn glans? Dan kun je deze opwrijven met een doek om je Boho Beach Lifestyle te benadrukken en er extra mooi uit te zien. Heb je vragen over één van onze producten of een bestelling, die je bij ons hebt geplaatst? Vul dan ons contactformulier in of e-mail naar info@sunstones.nl.

Bekijk de producten

Menu