De mooiste edelsteen sieraden

Edelsteen Sieraden

De mooiste edelsteen sieraden

Ben je op zoek naar prachtige edelsteen sieraden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Sunstones selecteren we met zorg de mooiste sieraden met echte edelstenen voor jou. We zijn trots op onze unieke ontwerpen met ‘one of a kind’ stenen. Edelsteen sieraden zijn een geweldige aanvulling op je look. Wil je er extra mooi uitzien voor een jubileum, gala of bruiloft? Ben jij op zoek naar een upgrade voor je kantooroutfit? Een edelstenen armband, een ketting van edelsteen of een originele edelstenen hanger maakt je verschijning helemaal af.

De Boho Beach Lifestyle met edelsteen sieraden

Een edelsteen sieraad is handgemaakt en uniek. Geen edelsteen is hetzelfde en dus onze sieraden met edelstenen ook niet. Wij zijn trots op ons grote assortiment sieraden met echte edelstenen, waaronder ringen, armbanden, kettingen, hangers en oorbellen. Met deze bijzondere accessoires straal je een bohemian vibe uit en blijf je zeker niet onopgemerkt. Op zoek naar een leuk en persoonlijk cadeau? Dan zijn onze edelsteen sieraden ook een aanrader!

Edelsteen sieraden

Meer dan een fantastische look

Onze edelsteen sieraden hebben meer te bieden dan alleen een fantastische look. Wist je dat edelstenen speciale en zelfs helende krachten hebben? Edelstenen bestaan in allerlei soorten en maten, maar een aantal typen stimuleren goede eigenschappen en helen bepaalde aandoeningen. Vertrouwen in spiritualiteit speelt hierbij een cruciale rol. Er is nog niet veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de rechtstreekse relatie tussen edelstenen en mentale en fysieke gezondheid. Toch merken wij dat edelsteen sieraden de speciale gave hebben om je gemoedstoestand te veranderen. Zo zorgt het sterke amazoniet voor rust. Het kalmeert de hersenen en ons zenuwstelsel. Amazoniet symboliseert belangrijke waarden, zoals eer, waarheid, oprechtheid, zelfliefde, vertrouwen en inspireert. De steen heeft een positief effect op mensen, die te maken hebben met emotioneel trauma. Turqouise staat juist voor zuivering, bescherming en evenwicht, terwijl onyx innerlijke kracht en uithoudingsvermogen representeert.

Onze service

Wil je bij ons een edelsteen sieraad bestellen? Als je voor 16:00 uur bestelt, heb je jouw maandtermijnen sieraden of edelstenen ring de volgende dag nog in huis. Doe je een bestelling met een waarde vanaf 50 euro? Dan bezorgen wij jouw edelstenen hangers of kettingen gratis bij je thuis. Heb je vragen over één van onze producten of een lopende bestelling? Dan kun je gemakkelijk het contactformulier op onze website invullen. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@sunstones.nl.

Bekijk de producten

Menu