Een unieke edelstenen armband

Edelstenen armband

Een unieke edelstenen armband

Ben je op zoek naar een unieke edelstenen armband voor jezelf, een vriendin of familielid? Een edelstenen armband is een uniek en persoonlijk cadeau, waarmee je iemand meer geeft dan een vlotte look. Edelstenen bestaan in alle soorten en maten en hebben bijzondere helende eigenschappen. Je geeft iemand dus niet alleen een mooi edelsteen sieraad, maar ook een persoonlijke boodschap of een duwtje in de rug. Bij Sunstones zijn we blij en trots met ons ruime assortiment edelsteen sieraden, waaronder de edelstenen armband, de ketting met edelsteen en verschillende maansteen sieraden. Al onze producten zijn uniek in hun soort en met zorg geselecteerd. Voeg een origineel stukje natuur toe aan je outfit en adem de Boho Beach Lifestyle.

De betekenis van een edelstenen armband

Een edelstenen armband is om te beginnen heel mooi. Het sieraad straalt klasse en zelfliefde uit en fleurt zelfs de meest zakelijke outfit op. Toch is een edelstenen armband meer dan alleen een fashion accessoire. Edelstenen hebben helende krachten, al ontbreekt wetenschappelijk bewijs nog. Amber, amazoniet, aventurijn, turquoise: ze hebben meer te bieden dan alleen een stoere look. Turquoise staat bijvoorbeeld voor evenwicht, zuivering en wijsheid. De steen verdrijft negatieve invloeden en helpt ons om onze stemming onder controle te krijgen. Turquoise kan helpen tegen depressie of uitputting en staat symbool voor romantische liefde en vriendschap. Onyx stimuleert juist ons uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen en innerlijke kracht. De steen vergroot onze kans op geluk en heeft een positieve uitwerking op aandoeningen, die te maken hebben met onze botten, beenmerg of bloed.

Edelstenen armband

Het onderhoud

Als je in het bezit bent van een mooie edelstenen armband, wil je natuurlijk zo lang mogelijk van jouw prachtige sieraad kunnen genieten. Ook al is de ene edelsteen brozer en gevoeliger dan de andere, in het algemeen is het verstandig om water, fel zonlicht en chemicaliën zoveel mogelijk te vermijden. Verliest je sieraad zijn glans na een periode van intensief dragen? Wrijf de steen dan voorzichtig op met een doek met eventueel een klein beetje olie.

Contact opnemen

Heb je vragen over één van onze armbanden met edelsteen of over een lopende bestelling? Dan kun ons e-mailen op info@sunstones.nl of het contactformulier op onze website invullen. We zullen je zo snel mogelijk voorzien van een passende reactie. Heb je een idee hoe we ons assortiment of onze service kunnen verbeteren? Ook feedback horen wij graag.

Bekijk de producten

Menu