Edelstenen hangers van magische stenen

Edelstenen hangers

Edelstenen hangers van magische stenen

Ben je op zoek naar een origineel cadeau of een manier om jezelf eens lekker te verwennen? Wie weet zijn onze edelstenen hangers dan iets voor jou! Edelstenen hangers passen perfect bij een zwart jurkje, een witte coltrui of een casual outfit voor een avondje stappen of een dag werken op kantoor. Deze sieraden fleuren je garderobe op en zorgen voor een personal touch. Onze accessoires ademen de Boho Beach Lifestyle en hebben een bohemian vibe. Ze zijn stuk voor stuk uniek en bestaan maar in één versie. Net als edelstenen kennen ook onze edelstenen hangers geen duplicaat. Je hebt een authentiek sieraad in handen, waar geen kopie van is. Iedere edelstenen hanger heeft speciale kwaliteiten, afhankelijk van het type edelsteen, waar het van gemaakt is. Wetenschappelijk is er misschien nog geen bewijs, maar spiritueel zeker wel!

Edelstenen hangers kopen

Als je van plan bent bij ons een mooi edelsteen sieraad te bestellen, kun je dit het beste voor 16:00 uur doen. Wij vinden efficiëntie en een snelle levering heel belangrijk en sturen alle orders, die voor 16:00 uur binnenkomen dezelfde dag nog naar de nieuwe eigenaar op. Bestel je voor meer dan 50 euro? Dan nemen wij de verzendkosten graag voor onze rekening en hoef je niets extra’s te betalen voor jouw pakketje! Wij selecteerden al onze producten speciaal voor jou en kijken daarbij altijd naar de kwaliteit. Wij willen een stukje natuur naar jouw kledingkast brengen en geloven in de helende capaciteiten van magische stenen. Edelstenen hangers zorgen voor meer dan een geweldige look! Ze zorgen ook voor jou.

De werking van magische stenen

Edelstenen bestaan in vele soorten en maten. Zo heb je amber, amazoniet, onyx, turquoise, maansteen en ga zo maar door. Turquoise staat voor evenwicht, wijsheid, zuivering en bescherming. Het is een zogenaamde zuiveringssteen, die je beschermt tegen negatieve energie en symptomen van depressie en uitputting aanpakt. Ook staat de edelsteen voor vriendschap, liefde en romantiek en draagt hij bij aan ons zelfinzicht. Onyx representeert innerlijke kracht, zelfvertrouwen, uithoudingsvermogen en duurzaamheid. Ook brengt de magische steen een geluksgevoel bij ons naar boven en kan het aandoeningen met botten, beenmerg en bloedsomloop verminderen. Een maansteen accentueert juist eigenschappen, zoals gevoel, intuïtie en vruchtbaarheid. Amber reinigt het zenuwstelsel en heeft een positieve uitwerking op onze nieren, lever, galblaas, keel, maag en milt.

Contact opnemen

Heb je vragen over onze edelstenen hangers of over andere producten in onze webshop? Dan stellen wij het op prijs, als je contact met ons opneemt. Dit kan op twee manieren. Je kunt ons contactformulier invullen of mailen naar info@sunstones.nl. Wij geven je altijd zo snel mogelijk een reactie op je vraag of bellen je even terug. Heb je feedback of suggesties over hoe wij ons aanbod of onze service kunnen verbeteren? We zijn constant op zoek naar manieren om onze webshop beter te maken. We horen graag van je!

Bekijk de producten

Menu