Prachtige edelstenen ring

Edelstenen ring

Prachtige edelstenen ring

Wil je een edelstenen ring kopen voor jezelf, je geliefde, vriendin, moeder, zus of tante? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn heel trots op onze uitgebreide collectie sieraden met edelstenen, waaronder de bijzondere edelstenen ring. Bij Sunstones verkopen wij prachtige steden uit landen met een magische uitstraling en brengen we een stukje natuur bij je thuis. Al onze sieraden zijn uniek en one of a kind. Edelstenen bestaan niet in duplicaat. Iedere steen is anders en dat zie je ook aan onze sieraden. Wij dragen de Boho Beach Lifestyle uit en in onze webshop vind je producten met een bohemian vibe. Naast de prachtige edelstenen ring, verkopen wij ook edelstenen hangers, maansteen sieraden en edelstenen armbanden. Wij staan voor de volle 100% achter onze producten en selecteerden deze met zorg speciaal voor jou.

Edelstenen ring kopen

Wil je een edelsteen sieraad kopen bij ons? Bekijk dan snel onze webshop om inspiratie op te doen. Een edelstenen ring of edelstenen ketting gezien, die je bevalt? Als je bij ons voor 16:00 uur ’s middags een bestelling plaatst, zorgen wij dat jij je accessoire nog de volgende dag in huis hebt. Bij Sunstones staan we voor klantvriendelijkheid, efficiëntie en een snelle levering. Is je bestelling meer waard dan 50 euro? Dan nemen wij met plezier de verzendkosten voor onze rekening. Een edelstenen ring staat niet alleen mooi bij een chique of casual outfit, maar heeft ook speciale eigenschappen, die bepaalde eigenschappen kunnen stimuleren. Iedere edelsteen heeft namelijk bepaalde kwaliteiten en krachten. Wetenschappelijk bewijs ontbreekt nog, maar wij geloven beslist dat edelstenen onze fysieke en mentale gemoedstoestand kunnen beïnvloeden.

Edelstenen ring

De werking van onze magische stenen

Welke eigenschappen worden benadrukt door je edelstenen ring, ligt aan het type edelsteen, waarvan je ring gemaakt is. Is je ring gemaakt van amazoniet? Dan is het een rustbrenger met aandacht voor zelfliefde, oprechtheid, vertrouwen en eer. Ga jij voor een amber exemplaar? Dan staan juist reiniging, energie, romantische liefde en spontaniteit centraal. Deze krachtige steen stimuleert je intellect en heeft een positieve werking op keel, maag, met, nieren, blaas en lever. Maansteen sieraden bieden hoop en onderstrepen eigenschappen als intuïtie en vruchtbaarheid. Wil je zo lang mogelijk genieten van je aankoop? Wees dan voorzichtig met je edelstenen ring en stel het sieraad niet onnodig lang bloot aan fel zonlicht, water of chemicaliën. Verliest de ring haar glans na verloop van tijd? Poets de edelsteen dan zachtjes op met een doek.

Contact opnemen

Heb je vragen over één van onze zorgvuldig geselecteerde producten? Wil je graag een bestelling plaatsen, maar loop je tegen een probleem aan? Vul dan het contactformulier op onze website in of e-mail naar info@sunstones.nl. Wij proberen je altijd zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Heb je suggesties over onze service of onze collectie edelsteen sieraden? Ook dan horen we graag je feedback en zijn we blij, als je contact met ons opneemt. We zoeken constant naar mogelijkheden om onze webshop te verbeteren.

Bekijk de producten

Menu