Ibiza armband | Sunstones | Ibiza stijl

Ibiza armband

Voeg een Ibiza armband toe en maak je Ibiza outfit compleet

Word jij helemaal blij en enthousiast van alles wat met Ibiza te maken heeft? Combineer jij graag je kleding met mooie bijpassende sierden? Dan past een Ibiza armband helemaal bij jou. Onze Ibiza armbanden zijn handgemaakt en passen daarom bij iedere kledingstijl. Neem een kijkje in de webshop en vind een variant die bij jou past. Mooie kleurtjes en unieke details: dat is wat onze collectie Ibiza sieraden kenmerkt. Zo vind je bij Sunstones een Ibiza armband met allerlei opvallende bedeltjes. Ga je voor de variant met schelpjes of met muntjes? De schelpjes doen je meteen aan de zomer denken en geven die extra Ibiza vibe aan je outfit. Als je gaat voor de variant met muntjes heb je een tijdlozer exemplaar die op vele manier te combineren is. Hoe dan ook, je waant je sowieso helemaal in Ibiza sferen met deze handgemaakte sieraden.

Ibiza armband gemaakt met verschillende technieken

Er zijn allerlei technieken gebruikt om de meest unieke collectie Ibiza armbanden te creëren. Zo vind je in onze webshop armbandjes die zijn gemaakt met de macramé-techniek. Macramé accessoires zijn echt niet alleen geschikt om je huis mee op te pimpen. Het geeft ook een super tof effect aan een Ibiza armband. Door gebruik te maken van knooptechnieken zit elk armbandje weer anders in elkaar. Iedere armband is dus uniek. Dit geldt ook voor de armbanden die met andere technieken gemaakt zijn. Zo kun je ook kiezen uit een gevlochten of geweven variant. Volop keuze dus! Bij Sunstones vind je altijd een armbandje die bij jouw stijl past! Maak je stijl helemaal af door de Ibiza armband te combineren met andere Ibiza style sieraden.

Ibiza armband

Handgemaakte sieraden

Wanneer je een Ibiza armband bestelt ontvang je een handgemaakt sieraad. Aan sommige armbanden is een magische steen uit een ver land toegevoegd. Deze magische stenen geven je meteen een boho beach lifestyle gevoel. Wist je dat sommige stenen ook een bijzondere betekenis hebben? Zoek daarom de steen uit die past bij jouw persoonlijkheid. Je hebt dan een uniek sieraad die helemaal past bij het doel dat jij in gedachten hebt. Er zijn verschillende ontwerpen gemaakt die bij verschillende persoonlijkheidstypen passen. Op die manier zit er vast en zeker een handgemaakt sieraad tussen die bij jou past.

Alle sieraden zijn met veel zorg en liefde gemaakt. Bestel je de armbandjes voor 16:00 uur? Dan kunnen ze de volgende dag nog schitteren aan jouw pols.

Bekijk de producten

Menu