Ibiza ketting | Sunstones | Ibiza stijl

Ibiza ketting

Maak je outfit bohohemian proof met een Ibiza ketting

Ben je op zoek naar een speciale en bijzondere Ibiza ketting? Neem dan een kijkje in onze webshop. Bij Sunstones vind je een grote collectie Ibiza kettingen voor iedere gelegenheid. Wie zegt dat Ibiza en chic niet samengaan, heeft het mis. Boho-chic it is! Combineer een lange ketting met symbolische bedel op een mooie jurk en je bent helemaal klaar om een avondje uit te gaan. In plaats van een bedel kun je ook gaan voor een exotische hanger, bijvoorbeeld een schelp of veer. Dit geeft een leuke speelse touch aan je outfit. Naast lange kettingen vind je in de shop ook kortere kettingen. Zo kun je verschillende kettingen met elkaar combineren en je eigen stijl naar voren brengen.

Draag je Ibiza ketting naar iedere gelegenheid

Als je op zoek bent naar een ketting voor een speciale gelegenheid, ben je bij ons aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor een Ibiza ketting met veel kleuren als je wilt opvallen met je outfit. Ook over de details hebben we natuurlijk nagedacht. Je hebt keuze uit varianten met franjes, pompons en bedels. Elke gelegenheid voelt dan aan alsof je je weer op Ibiza waant.

Een Ibiza ketting is natuurlijk bij uitstek geschikt om naar het strand te dragen. Haal je favoriete zomerjurkje uit de kast en voeg daar leuke Ibiza accessoires aan toe en jij bent helemaal klaar voor een heerlijke zomerdag. Als je voor een duik gaat in de zee is het wel belangrijk om de ketting af te doen en zorgvuldig op te bergen. Anders heb je het risico dat de ketting beschadigt en dat zou natuurlijk zonde zijn.

Haal het zonnetje naar je toe door Ibiza style sieraden te bestellen. Bestel je Ibiza accessoires voor 16:00 uur? Dan kun je ze de volgende dag al dragen!

Ibiza ketting

Symbolische waarde

Wil jij een ketting met net dat beetje extra? Neem dan een kijkje bij onze Ibiza kettingen waar magische stenen in zijn gewerkt. Op die manier krijgt jouw ketting een extra lading doordat er een persoonlijke betekenis achter zit. Voel je een echte zonnegodin met een van de kettingen van Sunstones. Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk cadeautje, is het leuk om een magische steen uit te kiezen bij de persoonlijkheid van diegene waarvoor je een cadeautje koopt. Het is soms best wel lastig om iets unieks te vinden. Een ketting met een symbolische waarde is sowieso een speciaal cadeau om te geven.

Bekijk de producten

Menu