Een unieke ketting met edelsteen

Ketting edelsteen

Een unieke ketting met edelsteen

Ben je van plan om een unieke ketting met edelsteen te kopen? Z’n ketting is een uniek sieraad, dat alleen jij bezit. Iedere edelsteen is anders en er is dus geen duplicaat. Op zoek naar een uniek cadeautje met persoonlijke en emotionele waarde? Ook dan is een ketting met edelsteen een goede optie om je zus, moeder, vriendin of partner mee te verrassen. Al onze edelsteen sieraden zijn handgemaakt en uniek. Bij Sunstones ademen we de Boho Beach Lifestyle door het verkopen van bijzondere stenen uit magische landen. Onze hele collectie is ‘one of a kind’ en van hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar een stukje natuur om je outfit aan te vullen? Dan is een ketting met edelsteen misschien iets voor jou.

Een ketting met edelsteen kopen

Als je een ketting met edelsteen koopt bij Sunstones, versturen wij je bestelling nog dezelfde dag, als we deze voor 16:00 uur ontvangen. Je kunt jouw speciale pakketje dan de volgende dag al op de je deurmat verwachten. Naast kettingen van edelsteen, verkopen wij ook edelstenen hangers, sieraden van maansteen en edelstenen ringen. Plaats je een bestelling ter waarde van minimaal 50 euro? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Je kunt ons altijd contacteren over je geplaatste bestelling of met vragen over één van onze producten. Via ons contactformulier kun je je gegevens achterlaten. Wij voorzien je dan zo spoedig mogelijk van een passende reactie. Je kunt ons ook mailen op info@sunstones.nl.

Ketting edelsteen

De betekenis van edelstenen

Een ketting met edelsteen zorgt er natuurlijk voor, dat je er op en top uitziet, maar heeft ook sentimentele waarde. Waar heb jijzelf of je naaste behoefte aan? Kun jij wel wat rust, liefde of aandacht gebruiken? Ieder type edelsteen heeft zijn eigen bijzondere kwaliteiten en helende gave. Wetenschappelijk bewijs ontbreekt nog, maar wij geloven wel degelijk dat deze unieke steden invloed hebben op onze fysieke en mentale gezondheid. Zo is de steen amazoniet bekend om haar rustgevende werking. Dit type edelsteen kalmeert ons zenuwstelsel en onze hersenen en draagt daarmee bij aan zelfliefde, vertrouwen en inspiratiestromen. Onyx staat juist voor innerlijke kracht en is zeer geschikt voor vrouwen, die krachtig en zelfverzekerd in het leven willen staan. Onyx helpt je om je zelfvertrouwen te laten groeien en stimuleert geluk, duurzaamheid en uithoudingsvermogen. Maanstenen staan juist voor hoop, intuïtie en vruchtbaarheid, terwijl turquoise ons beschermt tegen negatieve invloeden vanuit onze omgeving.

Bekijk de producten

Menu