Een one of a kind ketting met edelsteen

Ketting met edelsteen

Een one of a kind ketting met edelsteen

Wil je een unieke ketting met edelsteen kopen? Edelsteen sieraden zijn super leuk voor jouzelf, maar ook voor je moeder, zus, tante of vriendin. Bij Sunstones zijn we trots op ons ruime en gunstig geprijsde assortiment. Een ketting met edelsteen fleurt iedere outfit op en heeft een echte bohemian vibe. Al onze sieraden zijn gemaakt volgens het principe ‘one of a kind’. Geen edelsteen is hetzelfde en dus ook geen van onze kettingen met edelsteen. Wij brengen een stukje natuur naar je kledingkast en selecteerden al onze producten met zorg. Wij verkopen naast kettingen met edelsteen, ook edelstenen ringen, armbanden van edelsteen en edelstenen hangers.

Een ketting met edelsteen kopen

Ben je van plan een ketting met edelsteen kopen en plaats je bij ons een bestelling? Als je dit voor 16:00 uur ’s middags doet, zorgen wij dat je pakketje de volgende dag nog op je deurmat valt. Wij zijn trots op onze snelle levering en helpen je graag met je edelsteen sieraden. Bij bestellingen van minimaal 50 euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Je kunt bij ons sieraden met edelstenen bestellen van bijvoorbeeld amazoniet, aventurijn, amber, turquoise, onyx en maansteen. Een ketting van edelsteen is niet alleen stijlvol, maar heeft ook een bijzondere werking. Iedere edelsteen beschikt over speciale kwaliteiten, die niet wetenschappelijk, maar zeker wel spiritueel onderbouwd kunnen worden. Heb je een vraag over onze kettingen van edelsteen of één van onze andere producten? Wij staan je graag te woord. Je kunt het contactformulier op onze website invullen of ons mailen via info@sunstones.nl. We voorzien je zo snel mogelijk van een passende reactie. Heb je suggesties hoe we onze collectie of service kunnen verbeteren? Ook dan horen we graag van je.

Ketting met edelsteen

De werking van edelstenen

Verschillende typen edelstenen hebben verschillende kwaliteiten. Als je een ketting met edelsteen cadeau geeft, is het leuk om rekening te houden met de stimulerende eigenschappen van de verschillende yes. Zo geeft amazoniet rust en symboliseert de steen waarheid, oprechtheid, eer, vertrouwen en zelfliefde. Onyx staat voor innerlijke kracht, uithoudingsvermogen, geluk, zelfbeheersing en zelfvertrouwen. De steen geeft je een geluksgevoel en kan een positieve uitwerking hebben op mensen, die lijden aan aandoeningen met bloed, botten of beenmerg. Turquoise staat juist voor zuivering, wijsheid, evenwicht en bescherming. Het heeft een helende invloed op mensen, die last hebben van uitputting of depressie en representeert hechte vriendschap en liefde.

Bekijk de producten

Menu