Bijzondere maansteen sieraden

Maansteen sieraden

Bijzondere maansteen sieraden

Maansteen sieraden zijn mooie stenen, die goed passen bij een chique, maar ook bij een casual outfit. We hebben kettingen, hangers en armbanden van maansteen in ons assortiment. Maansteen sieraden worden gekenmerkt door hun authenticiteit. Geen sieraad is hetzelfde, doordat van geen enkele maansteen een duplicaat bestaat. Deze ‘one of a kind’ sieraden zijn naast handgemaakt, ook dragers van positieve energie. De werking van maansteen kan nog niet wetenschappelijk onderbouwd worden, maar wij zijn ervan overtuigd dat deze mooie edelsteen wel degelijk onze fysieke en mentale gezondheid kan beïnvloeden.

Maansteen sieraden bestellen

Kun je niet wachten om maansteen sieraden te bestellen? Wij zijn super trots op ons uitgebreide assortiment, dat we met zorg voor je samenstelden en selecteerden. We staan achter onze producten en brengen met plezier een stukje van de Boho Beach Lifestyle naar jouw kledingkast. Bij Sunstones werken we met mooie stenen uit verre en magische landen en geloven we in de kracht van natuurlijke schoonheid. We verkopen kettingen met edelsteen, maar ook edelstenen armbanden en edelstenen ringen. Als je bij ons een bestelling plaatst voor 16:00 uur, zorgen wij ervoor dat je speciale pakketje de volgende dag al bij je op de deurmat valt. Bestel je maansteen sieraden of één van onze andere producten met een bohemian vibe ter waarde van tenminste 50 euro, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Maansteen sieraden

De bijzondere eigenschap van maansteen

Maansteen sieraden zijn leuke cadeautjes, omdat ze naast mooi, ook helend werken en bepaalde eigenschappen onderstrepen. Maanstenen staan namelijk bekend als stenen van hoop. Ze benadrukken vrouwelijke eigenschappen, als intuïtie, gevoel, liefde en vruchtbaarheid. Dat maakt een maansteen tot een echte steen voor power-vrouwen, maar ook voor mannen die hun vrouwelijke eigenschappen meer tot uiting willen laten komen. Een maansteen is een redelijk broze steen, waardoor het wel verstandig is om voorzichtig met je maansteen sieraden om te gaan. Wil je extra lang van je sieraden genieten? Probeer dan contact met chemicaliën, water en zonlicht te vermijden. Doe je maansteen sieraden af tijdens een dagje op het strand, een uitgebreide afwasbeurt of een warm bad. Verliezen ze op een gegeven moment hun glans? Dan kun je de sieraden opwrijven met een doek. Eventueel kun je een beetje olie op de doek doen, om ze extra te laten glimmen. Uiteraard kun je je maansteen sieraden opladen in het maanlicht. Je wilt natuurlijk blijven genieten van de bijzondere kwaliteiten van deze moeder der edelstenen!

Bekijk de producten

Menu