Oorbellen Bohemian style

De leukste oorbellen in de Bohemian style

Oorbellen in de Bohemian style, ook wel de Boho stijl of Boho chic genoemd, zijn tegenwoordig weer enorm populair. Deze stijl kun je doorvoeren in kleding en sieraden. Met name in de zomerse maanden duiken outfits, accessoire en sieraden in deze leuke stijl weer op in het modebeeld. Vooral op de stranden, maar natuurlijk ook gewoon thuis, is een Boho outfit heerlijk om te dragen.

Een mooi voorbeeld voor in de zomer is een paar korte jeans (bijvoorbeeld met een franje rand, of een korte jeans broek in een vervaagde tint), gecombineerd met een Boho blouse in een los model. Draag een dergelijke outfit met opvallende grotere oorbellen en eventueel met een lange Bohemian ketting met een mooie hanger. Jij bent klaar voor een avondje borrelen aan het strand!

Kenmerken van deze stijl oorbellen

Het team innovatieve ontwerpers van Sunstones weet keer op keer prachtige ontwerpen te maken voor de meest bijzondere oorbellen. Denk aan opvallende oversized bangles, maar bijvoorbeeld ook aan sierlijk oorbellen waarin de maan, zon en sterren verwerkt zijn. Kenmerkend voor deze style is het gebruik van natuurlijke kleuren en natuurlijke onderdelen in sieraden. Denk bijvoorbeeld aan een bijzonder gebruik van schelpjes, maar ook van kleine (edel)steentjes, van veren en van andere natuurlijke materialen. De meest gebruikte kleuren zijn kleuren die ook in de natuur voorkomen. Denk aan aardetinten, maar ook aan kleuren als kobalt blauw en pasteltinten.

Oorbellen Bohemian style

Verschillende soorten oorbellen in de boho style

Wat betreft de collectie oorbellen in de Boho style kun je in de uitgebreide collectie sieraden van Sunstones je hart ophalen. Zo zijn er bijvoorbeeld opvallende oorbellen die perfect ontworpen zijn om ze comfortabel te kunnen dragen. Natuurlijk zijn er ook hoops, kleinere oorbellen met- of zonder hangertjes eraan, knopjes oorbellen en oorstekertjes met een chic Boho design. Zo vind je het perfecte paar  oorbellen voor iedere gelegenheid en natuurlijk voor iedere outfit. Tip; koop een paar subtiele kleinere oorbellen voor overdag of voor op het werk en draag een opvallender paar oorbellen in je handtas met je mee voor na het werk of voor een avondje uit!

Maak kennis met de meest prettige manier van thuis shoppen voor handgemaakte Boho oorbellen en andere sieraden van de beste kwaliteit. De Sunstones collectie is betaalbaar en wordt al op de volgende werkdag aan huis geleverd (indien je bestelt voor 16:00 uur!). Ontdek de meest actuele collectie in de leuke webshop.

Bekijk de producten

Menu