Sieraden in Art Deco stijl

Maak een statement met sieraden in Art Deco stijl

Art Deco stijl sieraden ken je wellicht van personages in films en op tv. Dit zijn in de meeste gevallen kopieën van originele sieraden uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. Deze sieraden zijn bijzonder kostbaar en slechts incidenteel te vinden in juwelierszaken die handelen in antieke (kostuum)sieraden. Art Deco sierden zijn perfect om een groot statement mee te maken wanneer je ze draagt in combinatie met een prachtige jurk of een andere bijzondere outfit. Zo maak je met een prachtige klassieke Art Deco ketting of collier (in combinatie met bijpassende oorbellen) een bijzondere entree.

De kenmerken van deze sieraden

Art Deco sieraden worden gekenmerkt door een aantal bijzondere details. Zo zijn de sieraden altijd symmetrisch ontworpen en wordt het ontwerp bepaald door geometrische patronen. Vaak is de basis van een Art Deco sieraden ontwerp gemaakt van zilver of van zilverkleurig metaal. De geometrische patronen worden aangevuld met (edel)steentjes, strass, of met verschillende soorten edelmetaal.

Art Deco sieraden kunnen perfect gedragen worden met een outfit voor een bijzondere avond uit. Tegenwoordig zijn deze sieraden niet meer alleen gereserveerd voor een bijzondere gelegenheid. Maak een trendy fashion statement door deze sieraden te dragen met een stoere jeans en een topje!

Sieraden in Art Deco stijl

Betaalbare sieraden

Ons team ontwerpers zorgt voor prachtige ontwerpen van nieuwe moderne sieraden Art Deco stijl in designs die gebaseerd zijn op de klassieke stijl en look van authentieke Art Deco ontwerpen. Door te werken met slechts hoogwaardige materialen en door te kiezen voor het met de hand vervaardigen van de sieraden uit deze collectie, garanderen wij een perfecte kwaliteit bij al onze Sunstones sieraden. Naast Art Deco sieraden leveren wij tevens een bijzondere collectie kettingen, armbanden en oorbellen in deze stijl.

Shoppen voor moderne sieraden

Lijkt het je leuk om te experimenteren met het dragen van sieraden in de Art Deco stijl? Dan kun je onze handgemaakte sieraden vandaag nog voor 16:00 bestellen en al op de volgende werkdag combineren met jouw favoriete kleding. Zo kies je voor een stijlvolle aanvulling op jouw eigen unieke look en tover je een alledaagse outfit binnen een second om tot een echte eyecatcher! Geef jezelf een leuke set cadeau van een collier of een ketting met oorbellen, of kies voor een van onze bijzondere Art Deco armbanden. Of kies in onze Sunstones webshop voor een bijzonder en betaalbaar cadeau met Art Deco sieraden tegen een zeer betaalbare prijs.

Menu