Sieraden in Boho stijl - Sunstones

Sieraden in Boho stijl

De leukste sieraden in Boho stijl

Natuurlijk zijn er veel (online) shops waarbij je terecht kunt voor het kopen van mooie sieraden. Maar ieder persoon is uniek en heeft een geheel eigen stijl. Wanneer jij het liefst kiest voor sieraden in Boho stijl die met de hand gemaakt zijn en een uniek design hebben, dan kun je terecht in de Sunstones webshop.

Bijzonder design sieraden

Het team van Sunstones weet iedere keer weer met een verrassende collectie sieraden te komen in de bijzondere Boho-stijl, of in een art-deco stijl. Door zich alleen toe te leggen op het ontwerpen en het met de hand maken van deze sieraden kan er een perfecte kwaliteit in bijous aangeboden worden tegen een betaalbare prijs. Met de collectie Boho oorbellen, hangers, kettingen en armbanden kun je een mooie collectie accessoires samenstellen die je makkelijk kunt combineren met een zomerse outfit, maar bijvoorbeeld ook met een zakelijke look. Zo toon jij op een subtiele manier jouw eigen unieke stijl.

De bijzondere kenmerken van deze stijl

Vaak denken we bij het horen van het woord ‘Boho’ aan de stijl van de hippies uit de jaren ’70. Tegenwoordig staat de term ‘Boho’ voor bohemian. Hierbij kun je stijlvolle subtiel vormgegeven armbandjes verwachten met een mooie (edel)steen en een vrouwelijke uitstraling, maar bijvoorbeeld ook kleurrijke opvallende oorbellen. Maak impact met een opvallende ketting in de Boho stijl, gemaakt in natuurlijke tinten en aangevuld met een mooie hanger. Van een armband met een halve maan tot een pittige ketting met steentjes en parelmoer, in de Sunstones collectie vind je de mooiste designs in sieraden in Boho stijl.

Sieraden in Boho stijl

Jouw basis collectie sieraden samenstellen

Lijkt het je fijn om een kleine collectie sieraden in de Boho stijl tot je beschikking te hebben waar je eindeloos mee kunt variëren? Het grote voordeel van de Bohemian stijl is het feit dat kettingen, oorbellen en armbanden niet naadloos bij elkaar hoeven te passen. Liever niet zelfs. Vaak worden kettingen van verschillende lengtes samen gedragen, en worden opvallende ringen gecombineerd met een aantal bijzondere armbanden. Jij bepaalt of je de ene dag kiest voor een subtiele aanvulling op je outfit en de andere dag gaat voor een opvallend collier!

Het grote voordeel van kleurrijke Boho sieraden is het feit dat je met een aantal mooie sieraden eindeloos kunt combineren. Kies je voor een ketting met een hanger in meerdere tinten? Dan is deze ketting uitstekend te combineren met een veelvoud aan tops en jurkjes in een van de kleuren van de ketting. Perfect!

Bekijk de producten

Menu