De mooiste sieraden met edelstenen

Sieraden met edelstenen

De mooiste sieraden met edelstenen

Wij zijn trots op ons ruime assortiment sieraden met edelstenen. Wij verkopen niet alleen edelsteen kettingen, maar ook armbanden, ringen en hangers van edelsteen. We geloven in deze magische stenen, die niet alleen iedere outfit opvrolijken, maar ook nog eens helende krachten hebben. Het leuke is dat geen sieraad met edelstenen hetzelfde is. Een edelsteen komt uit de natuur en is altijd net even anders dan een andere steen van hetzelfde type. Deze bijzondere stukjes natuur verwerken wij in sieraden voor een echte Boho Beach Lifestyle. Onze sieraden met edelstenen passen goed bij een chique look, maar ook bij een casual verschijning of een zomers jurkje.

Sieraden met edelstenen kopen

Wil je bij ons een leuke edelsteen ketting, een edelstenen ring of een edelsteen hanger bestellen? Als jij je bestelling voor 16:00 uur plaats, valt je pakketje de volgende dag nog op je deurmat. Bij een bestelling met een waarde van 50 euro of hoger, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Al onze sieraden met edelstenen zijn uniek in hun soort. Een exacte kopie bestaat niet en je sieraad is dus origineel en persoonlijk. Het is ook een hartstikke leuk cadeautje voor je partner, moeder of zus. Edelstenen bestaan in verschillende types, waaronder aventurijn, amazoniet, amber, turquoise, onyx en maansteen. Ze hebben alleen hun eigen bijzondere eigenschappen en kwaliteiten en het is leuk om hier rekening mee te houden bij de aanschaf van een edelsteen sieraad.

Sieraden met edelstenen

Amazoniet, maansteen en amber

Amazoniet is een rustgevende edelsteen, die een positieve uitwerking heeft op mensen die kampen met een emotioneel trauma. Deze mooie steen heeft een kalmerend effect op ons zenuwstelsel en onze hersenen. Het staat symbool voor waarheid, oprechtheid, vertrouwen, zelfliefde en eer. De steen inspireert ons en brengt ons ontspanning. Maansteen representeert juist hoop en legt de nadruk op vrouwelijke eigenschappen, waaronder intuïtie, zorgzaamheid en vruchtbaarheid. Ook bij mannen kan deze edelsteen vrouwelijke eigenschappen meer naar de voorgrond halen. De edelsteen amber absorbeert juist vervelende energie en pijn, waardoor we meer ruimte hebben voor energie, vreugde en romantische liefde. De edelsteen draagt bij aan evenwicht en spontaniteit en stimuleert onze intellectuele capaciteiten. Sieraden met edelstenen kunnen ons helpen bij lichamelijke en geestelijke uitdagingen. Wetenschappelijk bewijs is nog niet gevonden, maar wij geloven in de bijzondere mogelijkheden van deze stenen!

Bekijk de producten

Menu